Vikings Go Berzerk

Spänningen börjar redan i introt i det här spelet. Vi får se en dramatisk strid mellan vikingar och sirener utspela sig ute till havs. Tiden verkar ha frusit och förvandlat alla till sten och järn. Striden kommer senare att fortsätta i free spins-rundan, där varje viking på hjulen möter en siren.

I spelet möts du av fyra vikingar med barsk min, varje viking har en ilske-barometer ovanför sig. När en barometer är full får du sju free spins och vikingen går ”berzerk”, vilket innebär att den vinner varje kamp mot sirenerna. En viking som vunnit förvandlas till sticky wild under hela rundan.

Funktioner

Berzerk-funktionen är den mest kraftfulla och häftigaste funktionen. Men spelet bjuder på mer än så. Skattkistorna finns som vanlig skattkista och guldskattkista. De kommer på hjul fyra och fem, både i grundspelet och free spins-rundan. Du får välja en av fem dolda skatter av varierande värden. Skatterna i free spins-rundan har större priser.

Snurrar du fram tre eller fler symboler, som också triggar free spins-rundan, får du en slumpmässig bonus. Det finns fem olika, allt från extra skattkistor till att alla vikingarna går bärsärkagång. Då fylls ilske-barometern hos alla vikingarna och alla kamper mot de onda sirenerna vinns, och hjulen fylls med sticky wilds efter segrande vikingar.

Spelets uppbyggnad

Spelet har 25 vinstlinjer på fyra rader och fem hjul, där vinsterna delas ut från vänster enligt angivna linjer med minst tre lika symboler i följd. Minsta insats är 1 kronor och högsta insats 1 250 kronor. Spelets volatilitet är medelhög och skulle någon lyckas vinna maxvinsten blir den 5 000 000 kr rikare.

För den som spelat Vikings Go Wild blir detta en något bekant spelupplevelse, som ändå skiljer sig markant. Sirenerna är lika ettriga som i föregångaren men vikingarnas glödande raseri ger en ännu häftigare spelupplevelse. Förutom den otroligt grymma grafiken som uppgraderats i Vikings Go Berzerk, har spänningen höjts kolossalt. Så gör dig redo för raseri.

Related Posts