Immortal Romance

Immortal Romance är en spelautomat från den ledande spelutvecklaren Microgaming. Spelet har idag blivit en liten kultklassiker och är en av de kändaste spelautomaterna som Microgaming har producerat. Hos Immortal Romance kommer du att få ta del ett väldesignat tema och massor med roliga spelfunktioner.

Vinstlinjer och insatser

Immortal Romance spelas på fem hjul som vardera har tre rader med hela 243 vinstrader utspridda över sig. För att vinna måste du lyckas att snurra fram likadana symboler bredvid varandra. Det mesta som du kan satsa per snurr är 60 kronor, och som minst kan du satsa 3 kronor. Det är du själv som justerar hur mycket du vill att mynten ska vara värda.

Tema

Immortal Romance har designats med komponenter som vampyrer, kärlek och en liten dos av skräck. Microgaming har gett denna slot ett väldesignat tema fyllt med mörka färger som passar det mörka temat. I denna spännande slot får du möta de unika karaktärerna Troy, Amber, Sarah och Michael. I denna slot om svek, kärlek och vampyrer har du chans att vinna riktigt stora pengar.

Bonusfunktioner

Immortal Romance har en wild symbol som är loggan för spelet. Wild symbolen kommer att ersätta andra symboler i syfte med att forma vinstkombinationer. Här finns också en Wild Desire funktion som kan aktiveras när som helst under ditt spel. Den innebär att 1 till 5 hjul kommer att förvandlas till wilds. Scatter symboler har formen av en dörrkläpp och snurrar du fram 3 stycken aktiveras gratis snurren.

I samband med gratis snurren kommer det att aktiveras Chamber of Spins. I detta läge kommer du att få spela en av de fyra olika free spins-banorna. Du kan spela på Amber Free-Spins, Troy Free-Spins, Michael Free-Spins och Sarah Free-Spins. Banorna delar ut olika antal free spins och olika värde på multiplikatorer till att dubbla dina vinster. I de högre banorna kan även wild symboler plötsligt dyka upp.

Related Posts