Sakura Fortune

Är du sugen på att testa en slot med Japan-känsla? Då ska du titta lite närmare på Sakura Fortune från Quickspin; en slot som i allra högsta grad är inspirerad av samurajtidens Japan. Här möter du den japanska prinsessan i ett spännande äventyr som handlar om att bekämpa ondskan.

Det första du kommer slås av är att det här är ett riktigt vackert spel. Tänk dig en japansk körsbärslund full av vackra blommor, så har du redan fått dig en uppfattning om det visuella i denna slot. Grafiken ackompanjerad av ett soundtrack som definitivt passar in på Japan skapar den rätta stämningen.

Sakura Fortune – slotens uppbyggnad

När du njutit av körsbärsblom en stund kan du med fördel rikta blicken mot spelets arkitektur. I Sakura Fortune hittar du 5 stycken hjul och 40 vinstlinjer. Spelet har en RTP på 96,58 %. På de mellersta hjulen är det bra att hålla lite extra koll på staplade wilds, eftersom de agerar som scatters.

Du kan nå respin-funktionen genom att åstadkomma 2 st. fullt staplade scatters. Wild-symbolerna gör spelet riktigt roligt och det finns plats för fyra symboler på varje hjul. För varje spinn har du möjlighet att vinna hela 100 gånger insatsen, vilket gör det särskilt angeläget att komma åt de respins som erbjuds.

Håll utkik efter symbolerna

Sakura Fortune är fullspäckat av effekter och symboler. De symboler du ska hålla koll på är bland annat Buddha, men även en drake, prinsessa, solfjäder med flera. Här har du möjlighet att vinna stort, beroende på hur du ställt in din bet-level och myntvärde. Laborera lite med detta för att hitta den vinnande formeln.

Det här är ett spel som fungerar lika bra att spela på en dator som på en mobiltelefon eller surfplatta. Det här ger förstås en bra flexibilitet, då du kan spela Sakura Fortune precis var du vill och när du så önskar – hemma i soffan, på bussen eller när du har tråkigt på jobbet.

Related Posts